Zonnepanelen Bierbeek

Zonnepanelen Bierbeek

Plaatsing van zonnepanelen in  Bierbeek. Bij deze woning in Bierbeek zijn 38 JINKO zonnepanelen van 435 Wp en REC 405 Wp Full Black geïnstalleerd, samen met een Huawei SUN2000-10KTL omvormer, door zonnepanelen installateur Zero Power. De panelen zijn geplaatst op zowel een leien dak als een plat dak en genereren jaarlijks ongeveer 14.400 kWh. Daarnaast is er een Huawei thuisbatterij geïnstalleerd om optimaal gebruik te maken van de opgewekte zonne-energie.

Het combineren van zonnepanelen met een thuisbatterij is een slimme keuze om het eigen verbruik te verhogen. Dit leidt tot lagere energiekosten, meer onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet en een verminderde ecologische voetafdruk. Door overtollige energie op te slaan en te gebruiken op momenten zonder zon, wordt het energieverbruik efficiënter en halen de zonnepanelen een hoger rendement. De combinatie van zonnepanelen en een thuisbatterij biedt daardoor zowel financiële als milieutechnische voordelen, en is een waardevolle investering.

Zonnepanelen Bierbeek

Zonnepanelen Bierbeek
Zonnepanelen Bierbeek
Zonnepanelen Bierbeek
Zonnepanelen Bierbeek

Zonnepanelen Bierbeek

Waarom is zonnepanelen plaatsen in Bierbeek een verstandige beslissing?

Het plaatsen van zonnepanelen in Bierbeek is om verschillende redenen een verstandige beslissing:

  • Hoge zonnestralingBierbeek, gelegen in Vlaanderen, profiteert van een gunstig aantal zonuren per jaar. Dit zorgt ervoor dat zonnepanelen hier een goede opbrengst hebben en veel energie kunnen genereren.
  • Financiële voordelen: In Vlaanderen zijn er subsidies en premies beschikbaar voor het installeren van zonnepanelen, zoals de Vlaamse premie voor zonnepanelen. Daarnaast kun je besparen op energiekosten door zelf opgewekte stroom te gebruiken, waardoor je minder afhankelijk bent van stijgende elektriciteitsprijzen.
  • Onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet: Door eigen stroom op te wekken, wordt de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderd. Dit geeft meer controle over de eigen energievoorziening en zorgt voor stabiliteit, zeker met de stijgende energiekosten.
  • Ecologische impact: Zonnepanelen dragen bij aan de vermindering van CO₂-uitstoot, wat gunstig is voor het milieu. Door duurzame energie te gebruiken, help je mee de ecologische voetafdruk van je huishouden te verkleinen.
  • Langdurige investering: De terugverdientijd van zonnepanelen ligt gemiddeld tussen de 7 en 10 jaar. Gezien de lange levensduur van zonnepanelen (vaak 25 jaar of langer) levert dit na de terugverdientijd aanzienlijke financiële voordelen op.
  • Hogere woningwaarde: Woningen met zonnepanelen hebben vaak een hogere marktwaarde. Potentiële kopers zien het als een duurzame investering die hen op de lange termijn helpt besparen op energiekosten.

Deze combinatie van economische, ecologische en praktische voordelen maakt het plaatsen van zonnepanelen in Bierbeek een slimme en duurzame keuze.

Ontdek onze andere: zonnepanelen installaties

Gratis zonnepanelen offerte aanvragen in Bierbeek

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Loading

Zonnepanelen kopen? Wij vertellen u er alles over

Laatste Nieuwsartikels

Zonnepanelen Asse

Zonnepanelen Brussel - Sint-Pieters-Woluwe

Zonnepanelen Lubbeek

Klantenervaringen

Zonnepanelen Leuven

P. Schroeders uit Leuven

Dankjewel zero power voor jullie professionaliteit! Ives gaf ons een zeer overzichtelijk en gedetailleerde offerte met de nodige uitleg. De samenwerking en snelle levering met zijn team was geweldig. Top bedrijf! Tevreden klant vanuit Leuven.

Zonnepanelen Lubbeek

R. Verheyden uit Lubbeek

Wonende te Lubbeek zijn we in onze zoektocht naar een goede, lokale installateur, snel bij Zeropower terecht gekomen. Zonnepanelen + thuisbatterij werden perfect geïnstalleerd. De verbinding van de zolder naar het gelijkvloers werd heel mooi afgewerkt. Vriendelijke, professionele stielmannen. De prijs op de factuur was de offerteprijs. Allemaal heel correct. 5 sterren dik verdiend!

Zonnepanelen Hemiskem

K. Rodyns uit Hemiksem – Antwerpen

5 sterren dubbel en dik waard. Wij hebben voor zero power gekozen voor het plaatsen van 10 zonnepanelen en een omvormer. (Regio Antwerpen). De offerte was zeer duidelijk en we waren tevreden met de prijs. Binnen de 3 weken werden de zonnepanelen al geplaatst, dit gebeurde snel en proper. De zaakvoerder Ives was aanwezig van begin tot einde tijdens de plaatsing en ook als we achteraf nog vragen hadden kregen we daar snel een duidelijk antwoord op! Een dikke aanrader.

Ontvang een gratis offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven