Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen is een ecologische, maar tegelijk ook financieel zeer gunstige beslissing. Wanneer u zonnepanelen koopt is het wel belangrijk dat u voldoende geïnformeerd bent. Zo bestaan er prijsverschillen in de aankoop van zonnepanelen naargelang het merk en het type zonnepaneel. één ding is zeker; zonnepanelen kopen is altijd de juiste beslissing!

Monokristallijne zonnepanelen:

Monokristallijne pv-panelen zijn de ‘zwarte‘ panelen en kunnen een rendement van 17% procent halen. De meest gekende zijn de all-black pv-panelen. Na 10 jaar is het vermogensbehoud nog 92% en na 20 jaar is dit zelfs nog 82%.

Een nadeel van deze installaties is dat er een ander productieproces wordt gebruikt om deze hoge rendementen te bereiken waardoor de zonnepanelen duurder in aanschaf zijn.

Zonnepanelen kopen

Polykristallijne zonnepanelen:

Polykristallijne pv-panelen zijn de ‘blauwe‘ panelen en halen een rendement van 15% procent. Het rendement ligt lager maar ook de aanschafprijs valt lager uit. Het vermogensbehoud is ook iets lager.

Na 10 jaar is het vermogensbehoud bij deze installaties nog 90 % en na 210 jaar nog 80%. De meeste installaties op onze daken hebben deze zonnepanelen om zonne-energie te produceren.

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen met oog voor het milieu

Zonnepanelen kopen om energie te besparen? Goed voor uw portemonnee én het milieu. Elk nieuw geplaatst zonnepaneel, betekent minder CO2.

Maar liefst 90 % minder broeikasgassen, zware metalen en andere luchtvervuilende stoffen die niet vrijkomen als u nu kiest voor zonnepanelen op uw dak in plaats van fossiele brandstoffen. Een mooie reden om vandaag nog zonnepanelen te kopen.

Vraag hier uw gratis offerte aan voor zonnepanelen.

  Naam*

  Tel*

  Email*

  Adres*

  Postcode + Plaats*

  Type aanvraag*

  Type dak (hellend, plat, leien, roofing, etc.)*

  Toelichting omtrent te plaatsen vermogen en type dak (hellend, plat, pannen, leien,...)

  Schuiven naar boven